Privacy Statement INC

IDENTITEIT

INC is een strategisch ontwerpbureau. In 2010 opgericht vanuit het idee dat we organisaties het beste van binnenuit konden helpen vernieuwen, door als een tijdelijke innovatie/creatieve afdeling te fungeren. Daar komt ook onze naam vandaan: INC staat voor Inclusief. In de afgelopen jaren hebben we op deze manier aan vele vernieuwende (duurzame) projecten gewerkt voor de meest uiteenlopende bedrijven en organisaties. Onze missie is om door creativiteit en design het beste uit mensen en organisaties te halen.

Ons kantoor is gevestigd aan Kerstraat 89 te Reutum. Wij zijn te bereiken via 0541 - 672011, info@ontwerpbureauinc.nl

 

PERSOONSGEGEVENS

Deze website kan bezocht en gebruikt worden zonder dat we persoonsgegevens van je verzamelen of opslaan.

 

RECHTEN

Iedereen heeft het recht om de aan hem- of haarzelf gerelateerde persoonsgegevens die in ons bezit zijn op te vragen, in te zien, te laten corrigeren en/of te laten verwijderen. Ook mag je bezwaar maken tegen verwerking van persoonsgegevens wanneer je dit niet (meer) wenst. Mocht je een beroep wilt doen op een van deze rechten neem dan contact op via info@ontwerpbureauinc.nl.

 

Daarnaast heeft iedereen het recht om bezwaar in te dienen over onze omgang met persoonsgegevens of de verwerking ervan. Daarvoor kan je terecht bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Voor verdere informatie over je nieuwe rechten verwijzen we je naar het hulploket van de AP.



COOKIES

Onze website plaatst een minimaal aantal cookies waar geen persoonsgegevens mee gemoeid zijn. We hebben de nodige stappen genomen om te verzorgen dat ons Google Analytics gebruik volledig voldoet aan toepasselijke wetgeving. Er is een verwerkersovereenkomst met Google, we verwerken incomplete IP adressen voor maximale anonimiteit en we delen geen enkele vorm van data meer met andere Google diensten.

 

Google Analytics

Cookie -- Duur -- Doel

_ga -- 2 Jaar -- Slaat anonieme bezoekersdata op.

_gid -- 24 Uur -- Slaat anonieme bezoekersdata op.

_gat -- 1 Min -- Limiteert het aantal verzoeken.

  

Silverstripe (CMS)

Cookie -- Duur -- Doel

PHPSESSID -- Sessie* -- Verzameld anonieme sessie informatie.

 

Klik hier voor meer informatie over wat een cookie is.

* Een sessie duurt zolang als je browservenster geopend is op onze website.



SURF SAFE!

INC hecht veel waarde aan privacy en beveiliging. Wij trainen onze mensen om zorgvuldig om te gaan met persoonsgegevens en werken volledig volgens de Privacy by Design & Default principes, als verplicht door de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming).

 

Mocht u van mening zijn dat wij u met onze privacy statement niet toereikend hebben geïnformeerd dan kunt u contact opnemen via info@ontwerpbureauinc.nl

 

Dit privacy statement is voor het laatst gewijzigd op 22 Mei 2018.